Algemene Leden Vergadering

Zondag, 4 februari 2018

Onze jaarlijkse ledenvergadering zal dit jaar gehouden worden op 19 februari 2018. Aanvang: 20.00uur Plaats: Dorpshuis de Horst de Rijdt 38 6631AT Horssen. De koffie staat klaar.

Het afgelopen jaar is weer afgesloten en we beginnen weer een nieuw jaar vol  mooie plannen.
Tijdens de vergadering zal het afgelopen jaar nog even de revue passeren en grondig doorgesproken worden.
Het aankomende jaar zal er bestuurlijk aandacht zijn voor de zaken die het afgelopen jaar niet zo soepel verlopen zijn.
Er heeft binnen het bestuur een ingrijpende verandering van taken plaatsgevonden en één van de bestuursleden zal aftreden en niet herkiesbaar zijn. Leden met als woonplaats Horssen kunnen zich opgeven als kandidaat voor het bestuur. Het bestuur heeft inmiddels een kandidaat die hieraan voldoet en deze zal voorgesteld worden op de ledenvergadering.

Bent u lid, wilt u inspraak en medezeggenschap kom naar de vergadering, we heten u van harte welkom.